lørdag 26. mai 2012

Oppsummering av foto 2012


Foto:
Siden jul har vi hver mandag jobbet med foto. Det har vært en krevende prosess, men også en veldig lærerik en. Jeg fikk speilreflekskameraet mitt til jul, og har nå lært  masse nytt om innstillinger, komposisjon og lys. Jeg begynte dette faget med å ta bilder uten å tenke så mye over dette, men nå har jeg dette i bakhodet helle tiden. Jeg føler virkelig jeg har utviklet meg gjennom denne prosessen og er veldig glad for de nye kunnskapene jeg har fått takket være fotofaget.

Blogging: Jeg synes det å ha en blogg er en fin måte å vise og dele arbeidet vi gjør. Her kan vi legge ut bildene vi tar og skrive innlegg til. Vi kan i tillegg gå innpå hverandres blogger å bli innspirert. Jeg har ikke brukt blogg til å publisere bilder før, men synes dette har gått fint. Jeg har hatt noen små tekniske problemer, men dette har som regel ordnet seg. I tillegg til å ha lært masse nytt om foto har jeg altså også lært mye om blogging, som hvordan å bruke de ulike verktøyene. Det har vært veldig bra å samle alt på en plass å forholde seg til det.

Arbeidsmetoder: Jeg synes vi har hatt veldig strukturerte og gode timer, der vi har fått undervisning i ulike innstillinger og verktøy. Vi har i tillegg fått dratt på utstillinger for å se hvordan andre jobber, noe som jeg synes er veldig lærerikt og interresangt.  har vi forholdt oss til bloggen og fotograferingen. Jeg synes det har vært bra å fokusere på dette. Vi har fått fotografere både ute og i studio. Vi har også fått prøve oss med reflektor. Jeg synes med andre ord at vi har fått lært og prøvd ganske mye dette halvåret. Det har vært strukturet men også variert med nok utfordringer.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar