mandag 13. februar 2012

Anonymia - midt i blant oss

Anonymia- midt i blant oss, heter utstillingen der Kunstnerne Liv Runesdatter og Signe Christine Urdal tar opp det som er en av de største sykdomstabuene i vår tid, nemlig HIV. Her stiller de spørsmål om blant annet hva som vil skje når behovet vi har for å få aksept for våre svake og sterke sider møter behovet vi har for å beskytte oss selv og våre nærmeste. De stille også spørsmål om hvordan det vil påvirke vår selvfølelse om vi velger å bryte samfunnets tabu. Dette er spørsmål som er veldig relevante å stille seg selv for en person som lever med HIV.
Signe Christine Urdal er kunstfotograf og dokumentarfotograf fra Stavanger, med bakgrunn fra Oslo fotokunstskole og som assistent til kunstfotografen Dag Alveng. Hun har mellomfag i sosialentropologi og har brukt sine kunnskaper på dette området i fotograferingen. Hun har motatt gode kritikker for sin formidling av andre menneskers liv og historier.
Liv Runesdatter er vokalist. komponist og produsent. Hun har utdanning som utøvende sanger med hovedfag i komposisjon, kammermusikk, tidlig musikk og pedagogikk fra musikkonservatoriet i Rogaland. Hun er en kritikerrost utøver og driver en kontinuerlig forskning på stemmen som instrument.
Utstillingen er å finne i Bryne kunstforening fra perioden 20.01 - 19.02.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar